İngiltere nasıl bu duruma gelmiş?

İngiltere'nin ünlü gazetelerinden The Guardian'da 15 Ağustos 2006 tarihinde yer alan “Bu Duruma Nasıl Geldik?” başlıklı haberde, ingiliz ögrencilerin % 30’unun evrime inanmadığı hayret dolu bir üslupla vurgulanmış, bu oranın geçmişte çok düşük olduğu belirtilerek, “Evrim inancı ortadan kalkmak üzere” saptaması yapılmıştır.

Aynı gazetenin 3 Temmuz 2006 tarihli sayısında da Harun Yahya’nın eserleri övülmüş ve etkisinden bahsedilmiştir.

Evrim teorisinin beşiği olan İngiltere’de yaşanan bu çöküşün sebeplerinden biri hiç şüphesiz Harun Yahya!nın eserlerine olan yoğun ilgidir.
Harun Yahya’nın eserlerinin ücretsiz olarak temin edildiği www.harunyahya.com
sitesinden ingiltere’den ayda yaklaşık 100.000 eser indirilmektedir. Son 2 yılda İngiltere’de, çeşitli şehirlerde 50'den fazla konferans düzenlenerek Evrim teorisinin çöküşü konusunda İngiliz halkı bilgilendirilmiştir.
Konferansların yapıldığı yerler arasında Oxford University, Sheffield, Warwick, Loughborough, Birmingham, Bristol, Leicester, Cambridge University, Lancaster, Liverpool, Edinburgh, Glasgow ve School of Economics gibi üniversiteler bulunmaktadır.

İngiltere’de Harun Yahya kitapları hemen her kitapçıda bulunmakta, amazon, e-bay gibi ünlü internet satış sitelerinden sipariş verilebilmektedir.


Haberi okumak için burayı tıklayın.