Darwinizm ve Terörizmm Sona Erecek...

Danimarka'nın günlük gazetesi Kristeligt Dagblad, Yaratılış Atlası'nın Danimarka'daki etkilerini değerlendiren Morten Mikkelsen imzalı bir yazıya yer verdi. 110 bin okuyucusu olan gazetenin, Harun Yahya ile ilgili yayınlanan bu altıncı haberinde, Yaratılış Atlası hakkında özetle şu bilgiler aktarıldı:

... Türk yazar Harun Yahya ve kitabı Yaratılış Atlası'na göre, dünya üzerinde terörizme yol açtıkları için, Darwin ve Darwinizm bundan sorumlu tutulmalılar.

Geçtiğimiz yıl içerisinde bu ünlü kitabın binlercesi Hollanda, Fransa ve Danimarka da dahil olmak üzere birçok ülkede eğitim kurumlarına, araştırmacılara, politikacılara ve filozoflara gönderilmişti...

Danimarka Halk Partisi’nin eğitimle ilgili sözcüsü Martin Henriksen, kitabın alıcılar tarafından heyecanla karşılandığını bildirdi... Yaratılış Atlası, İngilizce adıyla Atlas of Creation, Türk yayıncı Global Yayıncılık tarafından basıldı... Harun Yahya bir müstear isim ve bu isim 200’den fazla yayında yer alıyor. Yaratılış Atlası adlı eserin yazarının gerçek ismi Adnan Oktar. Oktar görevinin, yanlış ve zararlı olduğunu düşündüğü Darwin’in evrim teorisi hakkında şüphe uyandırmak olduğunu gizlemiyor. Bunun yerine kendi oluşturduğu yaratılışçılık görüşüyle İslam, Hıristiyanlık ve Yahudilik dinlerine hitap ediyor. Kısa süre önce İstanbul Boğazı’nda lüks bir yatta televizyon için düzenlediği basın toplantısında, Adnan Oktar kendinden emin bir şekilde Darwinizm’in ve terörizmin 15 yıl içerisinde sona ereceğini ve bunun ardından insanlığın yeni bir "barış çağına" gireceğini açıkladı.